de aftrap

2024-02-02

2 minuten leestijd

Daar gaan we dan, na ellenlang tactiek besprekingen trappen we af.

Met gezonde wedstrijdspanning in de benen, of in dit geval de vingers, presenteren wij onze spiksplinternieuwe website. Waarin we onze creativiteit de vrije loop hebben gelaten en alles presenteren wat we tot nu toe weten van de wondere wereld van webcreatie. Met vooral een heel persoonlijk sausje.

De web wereld is in de afgelopen jaren behoorlijk platgeslagen, en vooral saai. Een wereld waarin niet de beste en meest creatieve, maar de meest geoptimaliseerde, A/B geteste, data-driven website bestaansrecht heeft. Dit maakt dat er soms echt geen bal meer aan is om op het internet te zijn. Daar willen wij graag verandering in brengen. Een webbureau met ballen.

Aan de ene kant door gewaagde state of the art web animatie, gedurfde grafische vormgeving en speelse typografie. Aan de andere kant met persoonlijke, gewaagde en aansprekende webteksten. Zo maken we het web weer persoonlijk, mooi en leuk om op te browsen.

Dit alles natuurlijk wel met de huidige technologie in het achterhoofd. We zijn niet bang voor Google Analytics, data en optimalisatie. Maar dit is volgens ons ondergeschikt aan een goed idee.

Elke onderneming staat voor een idee, een verhaal, een gevoel. Dat verhaal verdient het om verteld te worden en vertellen wij veel liever op onze manier, dan via een saaie template website met ChatGPT teksten.

Silver