de middelmaat

2023-12-03

2 minuten leestijd

Zo jammer dat de normaalcurve bestaat, weet je het nog, die bergparabool van tijdens je wiskundelessen.

Niet? Ik leg het even uit: als je de lengte van alle kinderen in een klas meet, dan meet je een paar hele lange, een paar hele korte en vooral veel daartussenin. Zo zit dat met lengte, maar ook met; IQ, aantal haren op je hoofd per vierkante centimeter, tijd die Nederlanders in de file staan of het aantal dagen dat het regent per jaar (al lijkt dat in Nederland soms anders…)

In de meeste gevallen niks aan het handje, alleen vind ik het zo jammer dat de normaalcurve ook geldt in webdevelopment- / marketingland. Je ziet tegenwoordig weinig bagger meer, maar ook weinig écht leuke uitschieters. Het merendeel is gewoon mweh, een 6je. Past goed bij onze 6jes cultuur, maar dat is een blog voor een andere keer.

Die normaalcurve zal altijd blijven, maar we kunnen er wel voor zorgen dat het gemiddelde geen 6, maar een 8 is. Dat hebben we zelf in de hand.

Denk jij nu: “Shit, mijn onderneming is een dikke 10, maar mijn website is eigenlijk een 6!?”, geen zorgen, kunnen wij je gewoon bij helpen. Hoef je alleen een berichtje te sturen naar: 06 34 81 04 67

Silver